1) برندسازی را جدی بگیرید!
مخصوصاً اگر قرار است از روشهایی مثل فریلنسری یا سایت شخصی به درآمد اینترنتی برسیم، برندسازی بخش مهمی از کار ماست. باید برای خودمان برند قابل اعتمادی ایجاد کنیم. برندی که ارزشهایمان را به خوبی پشتیبانی میکند، پیامهایمان را تقویت کرده و ما را از رقبا جلو میاندازد. تا جایی که میتوانیم، عکس پروفایل، لوگو، رنگها، فونتها و لحن محتوایمان را شخصیتر کنیم. چراکه همگی برای تأثیرگذارتر شدن لازم است.
2) حضور پررنگی در شبکههای اجتماعی داشته باشید
شبکههای اجتماعی ابزاری حیاتی برای جذب مخاطب هستند. این روزها برندسازی و هدایت ترافیک به وبسایت بدون حضور در شبکههای اجتماعی کار سختی است. به خصوص اگر یک فروشگاه اینترنتی داشته باشیم، حضور در پلتفرمهای اصلی (اینستاگرام، توییتر، تلگرام، لینکدین، آپارات و…) ضروری است. اگر محتوایی که در این پلتفرمها منتشر میکنیم جذاب و مفید باشند، به راحتی میتوانیم در فضای اینترنت رشد و کسب درآمد کنیم.
3) ارزش پیشنهادی (Value Proposition) خود را بهتر بشناسید
فرض کنیم به عنوان یک فریلنسر یا مدرس آنلاین به دنبال فعالیت هستیم. چرا کارفرما باید ما را انتخاب کند؟ ما چه چیزی داریم که دیگران ندارند؟ تعریف ارزش پیشنهادی از همان ابتدای شروع کسب درآمد آنلاین ضروری است. موقع تعریف ارزش پیشنهادی، روی مخاطب تمرکز کنیم. مردم در مورد فضائل اخلاقی ما کنجکاو نیستند؛ آنها میخواهند بدانند ما چطور میتوانیم برای آنها سودمند باشیم.
4) شکست بخشی از مسیر است!
قرار نیست کارفرمایان همیشه آماده همکاری با ما باشند. همان اول قرار نیست همه برای محصولاتمان صف بکشند. رد شدن یا اصطلاحاً ریجکت شدن را به عنوان بخشی از مسیر خود بپذیریم و آن را پای ویژگیهای شخصیتی خودمان نگذاریم. باید با طرد شدن راحت باشیم. ناامید نشویم و فقط به حرکت ادامه دهیم.
5) شبکهسازی را جدی بگیرید
هر چقدر بیشتر بتوانیم با افرادی مثل خودمان روابط شغلی یا دوستانه داشته باشیم، بیشتر میتوانیم با انگیزه بمانیم و مسیرمان را ادامه دهیم. انسان موجودی اجتماعی است. درست است که کسب درآمد انلاین معمولاً به تنهایی و در یک اتاق نسبتاً کوچک انجام میگیرد، اما باید دوستانی داشته باشیم که از موفقیتهای هم انگیزه و از شکستهای همدیگر درس بگیریم.
6) به فکر حل مشکلات مردم باشید
مخصوصاً اگر قصد فروش اینترنتی را داریم، باید از خودمان بپرسیم مردم چه مشکلی دارند که من میتوانم حلش کنم؟ استعداد و مهارت من چطور میتواند به مردم کمک کند؟ نیازهای مردم در فضای اینترنت فرق چندانی با نیازهایشان در دنیای واقعی ندارد.
7) حواستان به پشتیبانی فنی باشد
همه که قرار نیست برنامهنویس و مهندس کامپیوتر باشند. من هم برنامهنویسی بلد نیستم. اما همیشه حواسم به مسائل فنی سایتم هست. خیلی وقتها توجه نداشتن به مسائل فنی میتواند باعث نابودی اطلاعات و از بین رفتن محتواهای ارزشمندمان شود. بنابراین همیشه حواسمان به مسائل تکنیکال سایت یا امنیت شبکه های اجتماعی مان باشد.
8) پلتفرم مناسبی برای فعالیت انتخاب کنید
اینترنت فضایی بسیار گسترده است. اگر میخواهیم در آن کسب درآمد کنیم، باید پلتفرمی را برای فعالیت انتخاب کنیم که پتانسیل رشدمان را محدود نکند. بنابراین خیلی خوب میشود اگر قبل از شروع، تحقیق کاملی درباره پلتفرمهای دیجیتال داشته باشیم.
9) بر اساس دادههای معتبر تصمیم بگیرید.
این سؤالی است که من همیشه از شرکتها و فروشگاههای اینترنتی که به دنبال خدمات سئو هستند میپرسم. وقتی میتوانیم برای تصمیمهایمان از دادههای واقعی استفاده کنیم، چرا باید برویم سراغ حدس و گمان؟ این روزها ابزارهای تحلیلی زیادی هستند که به ما کمک میکنند بر اساس دادههای دقیق تصمیمات دقیقی بگیریم.
10) بازاریابی محتوا؛ چیزی که اصلاً نمیتوانید بیخیالش شوید!
به جرئت میتوان گفت ما در اغلب روشهای کسب درآمد آنلاین نیاز به محتوا داریم. بازاریابی محتوا به ما کمک میکند بدون صرف هزینههای گزاف، ترافیک هدفمند بیشتری بگیریم. حتی اگر بخواهیم محصولمان را در اپلیکیشن دیوار به فروش بگذاریم، باید بازاریابی محتوا بلد باشیم. یک عکس باکیفیت بگیریم و یک کپشن قوی برای محصولمان بنویسیم. بازاریابی محتوا یک استراتژی بسیار مؤثر و اثبات شده برای افزایش فروش در فضای آنلاین است.